Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGS ATT SÄGA HEJDÅ

Min nya plattform är live www.emeliewalles.se, i samband med att vi på Magicsteps.se nu ska expandera i hela (!!) Skandinavien så kände vi att det var ett naturligt steg för Emelie Walles AB att också expandera i Skandinavien. Så jag tackar för min tid på Metro Mode och kör nu igång med en blogg som finns på svenska, danska, norska, finska och engelska. Det känns så himla kul och vi har en helt ny layout och mitt team har varit fantastiska under denna resa.

Tack Metro Mode för denna tiden!

Vilken resa vi gjort den sista tiden och vi är inte färdiga med expansionen av Magicsteps.se, jag har redan börjat titta på nya länder att expandera till och vi kommer öka våra kollektionssläpp så att vi varje månad släpper nya skor. Samt har vi börjat jobba med ett influencer-företag som finns i hela Skandinavien inför vår expansion så att vi kommer in på marknaden effektivt och med maximal exponering.

Så det två stora steg vi tar i båda mina bolag samtidigt, men vi är redo och peppade för hösten och kommande år!

Jag hoppas att ni hänger med på resan och numera finns jag på

www.emeliewalles.se

GRL PWR!! DREAM BIG AND BE A GOAL DIGGER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!