Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LÄGES RAPPORT

Bästa ni, det är ett fullspäckat schema inför torsdagens lansering med Emelie Walles AB och jag jobbar ca 18 timmar per dag och veckan är fullbokad med en massa och den bara fylls på, det är ett bra flow just nu.

Vi står inför roliga utmaningar som är positiva, men nog så tidskrävande. Så fram tills på torsdag så blir det bara ett inlägg om dagen, hoppas ni förstår!

Det är viktigt för mig att dela med mig till er så ni inte tror att det har hänt något, allt är super!

Föresten, jag och Simon ska göra en partattuering imorgon och kanske hinner jag med en till när vi ändå är där innan jag ska hålla min föreläsning om sociala medier på kvällen och en tidning hörde av sig för att de ville göra en stor intervju med mig imorgon, så kul!! Tror nästan att det blir framsidan på tidningen, galet!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • En liten fundering bara hur kan det vara en stor tidning som hör av sig dagen innan en intervju ska ske…..

  Penny 2018-08-22 22:21:47
  Svara
  • Svar på Pennys kommentar.

   Det var en tidning som ville göra en stor intervju 🙂 Men ja du, det vet jag inte, de hörde av sig i förrgår och ville göra en intervju i veckan och jag hade bara tid idag så då blev det så.. Men vet inte riktigt vad du menar?!

   emeliewalles 2018-08-22 23:02:16
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!