Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LANSERINGEN BLIR STÖRRE ÄN VÄNTAD

Helgen har spenderats med mer jobb än väntat 🙂 Vi har en ny lansering på torsdag som jag längtar att dela med mig av till er som kräver mitt engagemang till 100%. Varje steg måste godkännas och satsningen är stor, det är väldigt kul med den utvecklingen vi har valt att ta och jag får ett stort stöd från Simon. Tanken var inte alls att satsa så här stort, men efter ett möte igår med mitt närmsta team så kändes det som det självklaraste steget att ta. Vi är redo, nu kör vi!

Jag kan ju erkänna att tidspressen denna veckan är påfrestande, men under kontroll. Eller ja, nästan, jag var en hel vecka fram med veckans planer i förra inlägget så spa och FW är nästa vecka som tur är, haha. Denna veckan är det stor plåtning med Magicsteps i Köpenhamn, jag håller i en föreläsning på onsdag om sociala medier, bankmöten efter ombildning av vårt ena bolag, samt investeringsmöten.

Sist men inte minst så ska jag och Simon rida häst i helgen, hur kul är inte det? Vi ska ut på en långtur i naturen, jag är riktigt peppad, Simon en aningen mer tveksam, inte så van ryttare.. Han är mer pepp på helgen då vi ska köra Ferrari på bana, jag längtar såååå, men det är om 3 veckor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!