Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BRA START PÅ HÖSTEN

Jag har haft en riktigt grym vecka, bra start på hösten och överblicken i bolagen känns bra och vi vet vilka mål vi ska sträva efter.

Vi har mycket nytt & roligt i Emelie Walles AB, det är dags att expandera under hösten så det är en del jobb som ligger bakom där. Så det blir jobb i helgen, content ska skapas för nya spännande projekt.

I Magicsteps hoppas vi på att hinna med att expandera i nya länder under hösten, hitta nya lokaler så vi får plats med både lager, kontor och personal och vi ska flytta allt till Malmö. Allt för att vi enklare ska kunna ha en överblick och den stora tanken är att vi i framtiden ska ha alla bolag under ett och samma tak för att göra det enklare för alla att jobba.

Nästa vecka är riktigt spännande, jag ska på investeringsmöte, jag ska träffa företag som ska pitcha in sina idéer och jag hoppas jag hittar något jag tror på.

Men det blir även spa med Simon, jag ska hålla en föreläsning, ev sticker jag  upp till Sthlm för att gå på lite visningar på Sthlm FW men har faktiskt inte bestämt mig än, sedan är det möten, stor plåtning för Magicsteps och andra plåtningar och produktfotograferingar. Mer om allt nästa vecka.

Först mys med familjen kombinerat med jobb i helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che