Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VENEDIG -Inte helt enligt planerna

Vi fortsätter vår lilla ”euro trip” och spenderade två dagar i magiska Venedig. Jag älskar Venedig och blev fullkomligt kär förra året vi var där.

När vi kom checkade vi in på ett riktigt ”Venedig hotell” mitt inne i gamla stan. Så mysigt, enda nackdelen med att bo inne i stan är att man måste ta en dyr båttaxi för att slippa släpa på väskorna eller så får man snällt gå med dom i trappor och i smågator.

Vi åkte gondol, sist vi var i Venedig så hoppade vi det, jag tyckte inte det var värt priset om jag ska vara ärlig. Jag är sjukt mån om vad jag lägger mina pengar på och innan någon opponerar sig så är det jag som avgör för jag vet att jag lägger pengar på väskor etc. Men ja, åter till ämnet! Sist så åkte vi ju då inte gondol och efter det ångrade jag mig jättemycket och man kan ju inte vara i Venedig utan att åka gondol 🙂

Så nu är det gjort och det var så mysigt som jag hade föreställt mig! Ännu en punkt på min bucketlist är nu gjord.

Kvällen spenderade vi med att strosa omkring i stan, vi åt mat och bara njöt av livet… Tills vi vaknade tidigt imorse av en magsjuk Winston som kräktes hela morgonen och förmiddagen, stackaren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Trevlig stad, hemskt att den kommer försvinna!!

  Bella 2018-08-14 08:19:27
  Svara
 • Ser underbart ut, du är så vacker Emelie! Kul att ni äntligen fick åka gondol 💕

  L 2018-08-11 14:24:55
  Svara
 • Kan vi få en update på ert äktenskap, hur fick ni det helt plötsligt så bra??
  Känns svårt att hänga med…

  Anonym 2018-08-11 12:13:18
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag och Simon har det bra, jag vill inte hänga ut vårt privatliv i sociala medier mer än jag gör, hoppas du förstår det

   emeliewalles 2018-08-14 14:33:08
   Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Seriöst, varför ska hon ens berätta det för dig? De har ett privatliv också.. berättar du för alla dina detaljer om dina relationer?

   Lovisa 2018-08-11 14:23:15
   Svara
 • Vilket liv ni lever, måste vara underbart att få resa så mycket! Era barn kan vara glada att få växa upp med de förutsättningarna. Mina barn har mest varit i Sverige hela deras uppväxt vilket jag kan tycka är synd. Men som ensamstående är det inte lätt..

  Sara 2018-08-11 06:23:58
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det är underbart att få se världen och dela det med barnen, jag vet hur tufft det kan vara. Jag vara ensamstående med Dexter i många år och då hade jag inte de förutsättningarna som jag har idag. Men det är inte destinationerna som gör det eller pengarna i slutändan det är att man är tillsammans som är det viktiga

   emeliewalles 2018-08-14 14:37:14
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ja det är barn som Emelies som får andra att må dåligt när de kommer tillbaka till skolan. Vissa har inte gjort något och deras barn gör saker konstant..

   De måste få en fel bild av verkligheten, de flesta lever inte ett sådant liv. De bor i värsta 7:an på en av Malmös bästa adresser Och reser konstant och bor på värsta hotellen och gör saker hela tiden..

   Anonym 2018-08-11 12:16:32
   Svara
 • Wow, vilken semester ni har! Ditt liv är så inspirerande på många sätt och vis 🙂

  Gunilla 2018-08-10 16:15:23
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!