Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG ÄR MED I MORGONPASSET I P3

Godmorgon bästa ni, det har varit underbart här på spa:t mer om det i ett annat inlägg. Nu ville jag bara säga till er att det är dags att ratta in P3 och lyssna på när jag gästar morgonpasset mellan 9-10.00.

Det är live, alltid lite nervöst så peppa gärna mig på Instagram så jag kan se era kommentarer om ni lyssnar på mig. Jag har ju medverkat många gånger i radion live, men ändå känns det lite neröst varje gång.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag lyssnade, du var superduktig Emelie! Du är en av mina största förebilder. Ditt driv och engagemang för andra kvinnor gör mig stark!

    Sara 2018-08-11 06:29:15
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!