Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JAG ÄR MED I MORGONPASSET I P3

Godmorgon bästa ni, det har varit underbart här på spa:t mer om det i ett annat inlägg. Nu ville jag bara säga till er att det är dags att ratta in P3 och lyssna på när jag gästar morgonpasset mellan 9-10.00.

Det är live, alltid lite nervöst så peppa gärna mig på Instagram så jag kan se era kommentarer om ni lyssnar på mig. Jag har ju medverkat många gånger i radion live, men ändå känns det lite neröst varje gång.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag lyssnade, du var superduktig Emelie! Du är en av mina största förebilder. Ditt driv och engagemang för andra kvinnor gör mig stark!

    Sara 2018-08-11 06:29:15
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson